Tuesday 4 November 2008

Τα χρήματα του CEO του ΟΠΑΠ και τα σαχλοκούδουνα της κακομοιριάς


Ανεφέρθη μείζον θέμα ότι ο Δ Σ του ΟΠΑΠ Κος Χατζηεμμανουήλ, αμοίβεται με το ποσό των 500.000 ευρόπουλων ετησίως. Ο όμιλος ΟΠΑΠ έχει ετήσιο τζίρο €: 5,1 δισ. (2007). Είναι 1η εταιρία του κλάδου στην ΕΕ και 3(;) διεθνώς. ΧΑ και Nasdaq.

Χμμμ:
εκ τούτων των ολίγων δεδομένων κατ'αρχάς προκύπτει ότι ο Κος Χ'εμμανουήλ ή είναι ήδη πολύ πλούσιος και δουλεύει για χόμπυ, ή λίγο μαλάκας και τον δουλεύουν.

Δηλαδή καλέιται να μανατζέρει το μαγαζί αυτό, να στέκει μπροστά σε επενδυτές /μετόχους, να χειρίζεται τους πολιτικούς λελέδες και τους πολιτικούς με τη πολιτική δυσωδία τους ("βόλεψε το παιδί βρε Χρήστο, ξέρει 3 γλώσσες, έχει και λόουερ... πολύ καλό παιδί" ρε άει γαμήσου)...
Και λέμε τώρα, 500χιλιάρικα είναι το 0,0001 του τζίρου του μαγαζιού. Μείον ο φόρος εισοδήματος, μείον ο φόρος ΙΚΑ, μείον ο φόρος κατοχής ακινήτου, μείον κλπ, €: 306.000.
Μη ευκαταφρόνητο ποσό, έτσι; όμως ρετιρέ στο Κολωνάκι αγοράζει; Όχι.
Γράφτον.


Πιο πολλά και σοβαρά λεφτά βγάζει, π.χ. ένας πολιτικός, ένας βουλευτής και άλλα παρόμοια δημιουργικά και εξόχως εποικοδομητικά επαγγέλματα.
Λένε στη Βουλή των Ελλήνων πολλοί βουλευτές του Πασόκ ότι είναι πρόκληση ένας τέτοιος αριθμός (πόσο στοίχημα ότι είπαν "νούμερο" κι'όχι το ελληνικό αντίστοιχο;; Γιατί είναι νούμερα).
Ενώ το σπίτι του Κου Παπανδρέου, αξίας €: 3,5 εκατ. δεν είναι. Ο γάμος του Πασοκομήτσου προ λίγω ετών εν Παρισίοις, αξίας λίγο παραπάνω απ'ότι λέγεται ότι βγάζει ο Χ'εμμανουήλ σε δύο χρόνια, είναι ΟΚ! Και όλα αυτά με το μισθό του βουλευτή;;; Ή από αναπάντεχη κληρονομιά της θείας στο Σικάγο; ή της συζήγου;

Ρε μας δουλεύουνε, ρεεεε!

No comments: