Friday 25 September 2009

O-Lawd Wonchtα Bahme eh Porschay Cayenne (Oh Lord, Won't You Buy Me a Porsche...)

Ή, αλλέως πως:
"Οι πρώτες 100 μέρες από τα Σόδομα" ΠΑΝ ΣΟΣΙΑΛ ΚΟΥΝΗΜΑ : οι 100 πρώτες μέρες
  • Στήριξη του εισοδήματος (του δικού μας εισοδήματος. Εννοείται. Τόσα χρόνια στην απ'όξω είμαστε) για λόγους κοινωνικής συνοχής και ενίσχυσης της ζήτησης στην οικονομία, με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, ένα έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης (στα παιδιά του ΠΑΣΟΚ που οδηγούν ακόμα παλιό Λάντα), μέτρα προστασίας των δανειοληπτών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, καταπολέμηση της ακρίβειας, πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο, ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που προωθεί την αναδιανομή. (ΘΑ μοιρασουμε λεφτά από τα έτοιμα του κομματο-κουνήματος)
  • Αναθέρμανση της αγοράς και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, (για να βγάλουμε καμμιά μίζα για τη πάρτη μας) με την αύξηση των Δημοσίων Επενδύσεων (που είναι και 70% της ελληνικής οικονομίας), μέτρα για ένεση ρευστότητας στην αγορά, αλλαγή του ΤΕΙΡΕΣΙΑ (θα μετονομαστεί σε ΘΗΡΕΣΙΑ) και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος (θα τα παίρνουμε από τους πλούσιους δυνάστες μη-Πασοκες και θα τα δίνουμε στη Πόρσε).
  • Προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης, με την επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη νέων ανέργων (τους παλιούς ανέργους και τους ΝΔ ανέργους, θα τους κάνουμε λίπασμα), αύξηση του επιδόματος ανεργίας, μέτρα για την προστασία των εργαζομένων (που δεδηλωμένα και οικογενειακά ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ) κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης (την οποία μόνη η ΝΔ δημιούργησε), προγράμματα κοινωνικής εργασίας (δηλαδή φραπέ στη Σόλωνος).
  • Νοικοκύρεμα στα δημόσια οικονομικά με ριζικές τομές για την καταπολέμηση της σπατάλης (ένας - ένας τις μίζες και 5% στους τηλε-παρουσιαστές) και την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων με πλήρη αναδιάρθρωση της φορολογικής διοίκησης και των μηχανισμών ελέγχου (είπαμε, θα τα παίρνουμε από όλους τους ΝΔτες και πολλούς μη Πασοκες και θα τα δίνουμε στη Πόρσε. Συμβολικά).

Ή ακόμη "τι έχουμε άκομα να κάνουμε... (και μετά φεύγουμε, εντάξει): Νεα Δημαγωγία (Ν.Δ.)

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κώστα Καραμανλή στην...

θα βγάλουμε τη Χώρα από την κρίση
(στην οποία θα τη ρίξουν οι άλλοι). Εμείς θα χτίσουμε τη νέα ελπίδα (βγαίνει νέα Πόρσε, μάγκες. Τις Καγιέν ποιός θα τις κουλαντάρει;). Εμείς θα οδηγήσουμε την Οικονομία στη δυναμική επανεκκίνηση του 2011 (μέχρι τότε, take it easy, μη βιάζεσαι). Έχουμε μπροστά μας σημαντικές μάχες να δώσουμε (αυτές που δεν εδώσαμε μέχρι τώρα). Μάχες για το σήμερα και το αύριο (μη σε πολυ-μπερδεύει η σημειολογία, έτσι το λέω). Το δικό μας και των παιδιών μας (τα δίδακτρα του μπούμπη -- πολύ ανέβηκαν γαμώτο!).
Αντισταθείτε στη μεμψιμοιρία (ένα Σίβας την ημέρα, τη μεμψιμοιρία τη κάνει πέρα). Αποκρούστε τη μοιρολατρία (κάντε θεραπευτηκό shopping). Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας (μετοικήστε στη Νέα Ζηλανδία -- αυτό είναι σοβαρό κράτος). Πάρτε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια σας. Με κινητοποίηση (κάντε τα χαρτιά σας για τη Ν. Ζηλανδία άμεσα, βλάκες. Η Ελλάδα είναι Μίκυ Μάους Κάουντρυ σε αποτυχημένη απόδοση και έτσι θα μείνει για πάντα.
Μοσχάρια!). Με συστράτευση. Με αγώνα (ντυθείτε μαχητές: fond de taint 469 της Guerlain για το πρόσωπο, κόκκινο 666 για τα νύχια).




Ψηφίστε ΡΕΕΕ και ψηφίστε σωστά* μη σας αστράψη καμμιάνάποδη:


*δηλαδή αυτό που συμφέρει εμένα.

No comments: