Wednesday 28 April 2010

Εδώ ο κοσμος χάνεται και οι πολιτικοί μας χτενίζονται... για εκλογές!

Εδώ δύο θεσμικοί λεφτάδες πάνε στη πλούσια κυρία να μιλήσουν για ελλάδα, αλλά οι έλληνες πολιτικοί (οι έχοντες πολιτική εξουσία) ετοιμάζονται για εκλογές.

Ο Κος Strauss-Kahn, αφεντικό του ΔΝΤ και ο Κος Trichet, αφεντικό της ΕΚΤ. Πάνε να δούν την Κα Merkel, την Ανατολικογερμανίδα Καγκελάριο της Δυτικής Γερμανίας.

Ιδου φωτό κάπως θελκτική της Καγκελαρίου.






Θα τα πούνε. Θα τα βρούνε;


Στο μεταξύ, εμείς ετοιμαζόμαστε για εκλογές.

Ένας Σοσιαλιστής πολιτικός, ο Κος Ραγκούσης, σε διαφημιστική εκπομπή που οργάνωσε στην ΕΡΤ, μας είπε ότι η χώρα έχει 628.000 δημοσίους υπαλλήλους (+ όλους τους εξωτερικούς που δεν φαίνονται γιατί η απασχόληση απαγορεύεται επίσημα στο Δημόσιο).

Τη τελευταία 5ετία, λέει, η Νέα Δημοκρατία έβαλε 30.000 δημοσίους υπαλλήλους πάνω από αυτούς που φύγαν. Αρα μένουν 598.000 τους οποίους διόρισε το ΠΑΣΟΚ...

Θενκ γιου, Κε Ραγκούση, που μας το λέτε.

Και οι ανεγκέφαλοι εντολοδόχοι παρουσιαστές δεν είπαν τίποτα... βέβαια η εκπομπή διαφημιστική ήταν.


Παρομοίως στο Σκάϊ, ο Κος "Νέοι Φάκελοι" έκανε διαφημιστική εκπομπή για τους παλιούς Υπουργούς Οικονομικών μας, για να ξαναφρεσκάρουμε τις φάτσες τους, έτοιμες για τη ψήφο. Τους υπουργούς οικονομικών, δηλαδή, αυτούς που επισήμως ευθύνονται για τα οικονομικά σκατά της χώρας!

Αλλά ξέρουμε: πάντα φταίει ο άλλος και κατα τον αείμνηστο Ανδρέα, μπαμπά του τρέχοντος ΓΑΠ, για τα πάντα φταίει η ΝουΔου.


Τρομερό είναι: ακόμη και σήμερα κάνουμε τεμενάδες στους πολιτικούς! Κανείς δε τολμά να τους γελοιποιήσει για να πάρουμε, έστω, μια ηθική ικανοποίηση;;;

No comments: