Monday 23 April 2012

H εγώ ή η καταστροφή Ή "κάλλιο ψήφισε τους γνωστούς σου κλέφτες, παρά ν'αρμενίζεις με τρύπια βάρκα την ελπίδα"

Μας έχουν ζαλίσει οι έλληνες κλεφτο-πολιτικοί με τα μύρια όσα επιχειρήματα για να τους ψηφίζουμε.
Από τη μία ο Κος Τούρκος (στο όνομα) αρχηγός του Σοσιαληστρικού κινήματος δεν "αναγνωρίζει ούτε καταλαβαίνει τους έλληνες ψηφοφόρους" ο δε Κος Σαχλαμαράς, αρχηγός της Νέας Χαζοκρατίας, τονίζει ότι η λύση είναι στη τζέπη του και φτάνει μια ψηφός για να τη βγάλει στο τραπέζι.

Σημειώστε βέβαια ότι το μεγαλύτερο κόμμα στις πρόσφατες εκλογές είναι το "αποχή-λευκό-άκυρο. Δυστυχώς για τους έλληνες κυβερνάςι το θα ΣΟΚ κι'όχι το πρώτο κόμμα των εκλογών.

Άρα τίθεται θέμα, όχι μόνο του τι θα ψηφίσουμε όσοι ψηφίζουμε, αλλά και πως θα ψηφίσουμε.
Διότι με την νεο-Ελληνική αναλογική (δηλαδή, "εδώ παππάς, εκεί παππάς, φτου και εκλέγομαι") βγαίνει όποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα έχει την εξουσία ΕΚΤΟΣ κι'αν η διαφορά είναι +2.5% κατά του κυβερνώντος... και επίσης τα πρώτα κόμματα μαζεύουν χαμένες ψήφους από τα κόμματα που ΔΕΝ μπαίνουν στη βουλή των νεο-ελλήνων.

Δηλαδή, αν ψηφίσουμε για κόμμα που ΔΕΝ μπαίνει στη Βουλή, η ψήφος μας πίπτει υπερ των μεγαλολαμόγιων, δηλαδή είναι σα να ψηφίζεις Θα-Σοληστές ή ΝεοΧαζοκράτες.

Άρα, λέει η τρέχουσα λογική, οφείλουμε να ψηφίσουμε κάποιον που, με βάση τις δημοσκοπήσεις, ετσι κι'αλλίως μπαίνει στη Βουλή.

Ποιά κόμματα φαίνεται να ΜΗ μπαίνουν;
1) Όσα ΔΕΝ έχουν χρήματα να αγοράσουν ψήφους.
2) Όσα κόμματα ΔΕΝ έχουν χρήματα να αγοράσουν ελληνική δημοσκόπηση: "τι ποσοστό βγάζω, αγαπητέ; Ο,τι ποσοστό θέλεις εσύ, αρχηγέ!"
3) Όσα κόμματα πλασιώνουν άνθρώποι που είναι ενεργοί πολίτες, ήγουν εργάζονται ακόμη -- άρα δεν έχουν το χρόνο να ξίνονται προεκλογικά και δημιουργικά όπως οι πολιτικοί.
4) Όσα κόμματα ΔΕΝ κατοικούνται από πολιτικούς, γενικώς.

Τα παραπάνω κόμματα είναι τόσα πολλά, που πιο έυκολο είναι να σημειώσουμε ποιά είναι τα βολεμμένα κόμματα -- δηλ. αυτά που τα έχουν συνιδιοκτησία στη βουλή των νεο-ελλήνων:
* Τα δύο μεγαλο-λαμόγια¨
* Ο Καμμένος, ο Κουβέλης, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑς και ίσως ο Λαος.

Εσύ τί θα ψηφίσεις;

...........
Στο μεταξύ έχει διαλυθεί η οικονομική και διαλύεται η κοινωνική ευστάθεια του γεωγραφικού χώρου με όνομα Ελλάς (Hellas / Greece).

No comments: