Thursday 21 February 2008

Τηλεοπτικός χιονιάς: "Αδράνεια της κυβέρνησης" καταγγέλουν...

...πολλοί χαυτιάδες της τηλεόρασης. Εγώ μαγκες πάντως και περπάτησα και σκαρφάλωσα και βολτάρεν πήγα -- χωρίς ν'ακολουθήσουν επακόλουθα. ΔΕΝ έσπασα κι'αν το πόδι μου!
  • Είδατε τη πρωτοφανή μαγκιά; η Αττική πάρΟδος TM (ιδιωτικός τομέας) ήταν κάποια στιγμή ψιλο-κλειστή ενώ η εθνική κι'άλλες δημόσιες οδοί ήσαν ανοικτές.
    Λέμε λοιπόν: ή σοβαρευτηκε (εφάπαξ) το δημόσιο κωλοχανείο ή είναι εξ'ίσου κωλοχανείο το ιδιωτικό -- και μόλις πήγε να γκαζώσει λίγο το Δημόσιο φάνηκε το ιδιωτικό. 'Η είναι τόσο καθυστερημένο το Δημόσιο που συγκριτικά το ιδιωτικό φαντάζει για σούπερ ενώ είναι νοθευμένη 96 οκτανίων...
  • Χειμώνας είναι και κάνει κρύο, το πετρέλαιο έιναι στα ύψη και δεν διανέμεται. Και σα να μη μας έφταναν τα τρία κακά της μοίρας μας, έπεσε και το χιόνι και... γίναν τέσσερα τα κακά της μοίρας μας. Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που έχει τέσσερα κακά.
    Και τι κάνει η κυβέρνηση γι'αυτό;;;
    "Η κυβ. της ΝΔ αδρανεί τα τελευταία 15 χρόνια" καταγγέλει πολύ γλαφυρά το Πασόκ (το οποίο ήταν κυβέρνηση τα 11 από τα 15: plaudite cives!).
Η κυβέρνηση της ΝΔ ευθύνεται που αδράνησε και έπεσε το χιόνι! Στην ελληνική τιβι και συλλήβδην στα κόμματα της αντιπολίτευσης πάει η εύφυμη μνεία για τον χιονοπόλεμο των παιδιών και τις ευχάριστες στιγμές που περάσαμε στην ασπρισμένη Ελλάδα.

Η κυβερνηση φταίει για όλα: κι'εσύ να μη ξέρεις, ξέρει αυτή.


No comments: