Monday 20 April 2015

Που μένει η Κα Τασία;;

ή, αλλέως πως, "Μετανάστες όλου του κόσμου, μαζωχτείτε! Πάμε να τη πέσουμε στης κυρά-Τασίας! Στο (αριστερό) δουκάτοτης Ελλάδας!

Ερώτηση: πως μία χώρα με οχλοκρατικό πολίτευμα (υποτίθεται αριστερό) διευθετεί το θέμα τεράστιου κύματος μετανάστευσης; εν προκειμένω, η Ελλάδα (η μοναδική σοβιετική χώρα του πρώτου κόσμου).

Απάντηση: Δεν κάνει τίποτα, κυττάειαλλού και περιμένει να φύγει το πρόβλημα από μόνο του. Στο μεταξύ, λέει και καμμιά μπούρδα δια μέσω εκπροσώπων της (π.χ. η Κα Τασία) για να δείξει πόσο καλά κατέχει το θέμα.

Έχουν μαζευτεί μιλιούνια ξένων από Ασία και κάποιες χώρε της Αφρικής, που "νέμονται ώσπερ άφετοι" -- δηλ περιφέρονται σαν χαμένοι, οι άνθρωποι, πολύ λογικά διτότι τους έχει αναλάβει το Ελληνικό κράτος: με αρμόδιο ηγέτη μία κυρά Τασία (Χριστοδουλοπούλου) η οποία όμως ΔΕΝ έχει αντιληφθεί την ύπαρξη μεταναστών... "δεν υπάρχουν μετανάστες"





Η προσέγγιση της κας Τασίας -- όρταν διαπίστωσε την ύπαρξη μεταναστών -- είναι να τους αδειάζει στην Ομόνοια όπου, κατ'αυτήν (που γνωρίζει καλά το θέμα) "λιάζονται". Μετά... "φεύγουν". Και ψάχνουν να ζήσουν κάπου και όπως και οι Ελληνες άστεγοι, δεν βρίσκουν που να πάμε, και χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο για μπάνιο, τουαλέττα και υπνοδωμάτιο.

Ευαίσθητη και συνειδησιοποιημένη η κυρία Τασίας προτείνει και προτρέπει : "πρέπει να τους βρούμε σπίτια".

Επικροτώ τη σκέψη της για στέγαση των μεταναστών. Μήπως να στεγάσουν και τους έλληνες άστεγους; Έξοχα!

Ας ξεκινήσουμε από την ίδια τη κυρία Τασία: τιμής ένεκεν, ας πάρουμε πρώτα το δικό της σπίτι.


Πόυ μένετε κα Τασία;


No comments: