Monday 6 June 2011

H δικτατορία του προλεταριάτου: το Ελληνικό μοντέλο

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα όπου εφαρμόζεται η δικτατορία του προλεταριάτου, σε καθεστώς περιοδικών και σχετικά ελεύθερων εκλογών. Και στη Σοβιετική Ενωση και τις γύρω χώρες υπήρχε παρόμοιο καθεστός, αλλά ο εκλογικός μηχανισμός ήταν πολύ πιο "χαλαρός" ως προς τα αποτελέσματα και πολύ πιο κάθετος ως προς την ιδέα της "αντιπολίτευσης" -- που... αυθόρμητα..., δεν υπήρχε.
Επίσης, η αστυνομία έχαιρε "μεγάλης εκτίμησης" από το κόσμο για τη σθεναρή αποφασιστικότητα της στη διατήρηση της τάξης του Προλεταριάτου -- με λίγα λόγια, όταν έπεφτε ΜΟΝΟ ξύλο ήταν καλά τα πράγματα.
Στην ελλάδα η αστυνομία ακόμη προσπαθεί να ασχοληθεί με τη τάξη και την ασφάλεια των πολιτών και άλλα τέτοια απαρχαιωμένα -- όταν, βέβαια, δεν ασχολείται με τα ψώνια των πολιτικών της χώρας.

Η κομμουνιστική οργάνωση -- Η Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας.

Υπάρχουν δύο μεγάλα κομμουνιστικά κόμματα, ελαφρώς διαφορετικών πεποιθήσεων το κάθε ένα:
* ένα αυταρχικού τύπου με διακριτκό τίτλο "Σοσιαλιστικό κίνημα"
* ένα "πλουραστικού" τύπου με διακριτικό τίτλο "Νέα Δημοκρατία"

Στα κόμματα αυτά προεδρέυουν συνήθως άτομα από γνωστές οικογένειες, οι φίλοι των οικογενειών αυτών και, τελευταία οι φίλες, συμβίες και συμβίοι των ηγετών των κομμάτων.


Αντί του Γενικού Γραμματέα του Κομουνιστικού κόμματος, στην Ελλάδα εκπρόσωπος της δικτατορίας του Προλεταριάτου ορίζεται ο πρόεδρος του κομμουνιστικού κόμματος που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους σε οργανωμένες εκλογές.

Ο προσωρινός εκπρόσωπος ονομάζεται "Πρωθυπουργός".

Στην Ελλάδα έχουμε εκλογές κάθε 3-4 χρόνια ή όποτε άλλοτε αποφασίζει ο Πρωθυπουργός, ο οποίος κινείται από τις εντολές του Προλεταριάτου και ελέγχεται από το Προλεταριάτο.

Στις εκλογικές αναμετρήσεις επιτρέπονται και εφαρμοζόνται μικρης έκτασης μόνο παραποιήσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων υπέρ του κυβερνώντος κόμματος.


Στην Ελλάδα συντηρούνται και πολλά άλλα κόμματα, μικρά σε μέγεθος, κυρίως διακοσμητικού τύπου. Τα κύρια γνώρισματά τους είναι το μικρό τους μέγεθος και ο ψυχαγωγικός τους χαρακτήρας.
Η παρουσία τους βοηθάει να γεμίσουν οι τρύπες στην Ελληνική Βουλή και για να μη μετατραπεί η δικτατορία του προλεταριάτου στην Ελλάδα σε μονοπώλιο του Προλεταριάτου!

Οι "Φιλοι του Κόμματος"
Οι φίλοι του εκάστοτε κόμματος, γνωστοί και ως φίλοι του κόμματος ή Αγωνιστές, είναι επιχειρηματίες που προσφέρουν χρήμα, αυθόρμητα για τους σκοπούς του κόμματος.
Ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους αυτούς είναι το κομμουνιστικό κόμμα του Σοσιαλισμού. Ως εκ τούτου, το κόμμα του Σοσιαλισμού έχει καλύτερη στήριξη από τους φίλους / Αγωνιστές. Γι'αυτό και επικρατεί πιο συχνά στις αναμετρήσεις.

Επίσης, στηρίζεται πιο πολύ από τα ΜΜΕ που στην Ελλάδα ελέγχονται από το Προλεταριάτο για να προστατεύεται η συνείδηση του Λαού.

Περαιτέρω, το κόμμα του Σοσιαλισμού έχει εφαρμόσει πρώτο στην Ελλάδα, την επαναδιανομή του Δημόσιου πλούτου σε όλα τα επίπεδα.

Κατά αυτή την έννοια, πρώτο το Σοσιαλιστικό κόμμα φρόντιζε να μη υπάρχει εκταμίευση Κρατικού χρήματος χωρίς να συνοδεύεται από αναγνώριση από τον ευεργετούμενο Αγωνιστή.

Στην Ελλάδα, η αναγνώριση αυτή παίρνει τη μορφή αυθόρμητης επιστροφής χρήματος, σε μετρητά, στους παράγοντες του Προλεταριάτου και των κυβερνητικών στελεχών.
Η επαναδιανομές, ή "αυθόρμητες επιστροφές" αυτές λέγονται, χύδην, μίζα.
Η "μίζα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του κανονισμού λειτουργίας της Λαϊκής Δημοκρατίας
της σύγχρονης Ελλάδας .

Επίσης ενθαρρύνεται η προσφορά δώρων στους σύντροφους-εκπροσώπους του Προλεταριάτου που εδρεύουν στα γραφεία των διαφόρων Λαϊκών Διοικήσεων: οικονομικών, και το Ανώτερο Σοβιέτ Πολεοδομίας και τοπικές λαϊκές οργανώσεις αυτοδίοικησης.

Κατά αυτή την έννοια, οι σύντροφοι προλετάριοι υπάλληλοι του Δημοσίου μπορούν συμπληρώνουν το οικογενειακό τους εισόδημα της με αυθόρμητα δώρα από τους κατοίκους-χρήστες των υπηρεσιών της Διοίκησης... π.χ. υπάλληλος της πολεοδομίας ανατολικής Αττικής αποκτά βίλλα στα Μεσόγεια...

____
Μάθημα ελληνικής πολιτικής γνώσης, μέρος πρώτον.

No comments: