Monday 18 June 2012

Εκλογές 17ης Ιουνίου...

"Ιούνιος" διότι κέρδισε η Ν. Δ.
Αν κέρδιζε το ματς ο ξύριζας θα λέγαμε "Ιούνη".

Εκεί θα τελείωνε και το αριστερό στίγμα και θα γυρνούσαμε σύσσωμοι στο Πασοκ του παλιού καλού καιρού, με κοκκινο-φρουρούς κλπ. Μόνο που δεν υπάρχουν τα λεφτά για να ξαναγοράσουμε την πιστότητα των ψήφων.

Το πρόβλημα των Ελλήνων είναι δύο:

α) Οτι αναγκάζονται να ψηφίσουν ένα βλάκα και το κόμμα του (τον έχω γνωρίσει, είναι στόκος ο Αντωνάκης, άσε που νομίζει ότι τα ξέρει όλα)
β) Οι δύο σχεδόν, στους τρεις, έλληνες φέρονται ακόμη σαν έφηβοι και κάνουν την επανάστασή τους για να τραβήξουν τη προσοχή της πατρικής εξουσίας και για να βρουν τη πραγματική τους θέση στο κόσμο: 
  • ο Τσίπρας φέρεται σαν να βγαίνει από την πρώτη του πετυχημένη ερωτική εμπειρία και θα αλλάξει το κόσμο όλο διότι είδε το (οργασμικό) φως
  • ο Καμμένος σα να μη έχει ξεπεράσει ακόμη την επιχειρηματική ικανότητα ττης οικογένειάς του και φωνάζει "κάτω με εσάς που έχετε εξουσία! Είμαι κιεγώ εδώκαι αξίζω, δε με βλέπετε;"
  • ο Μιχαλολιάκος είναι ο ήρωας του κρυφού αντι-αριστερισμού. Ο Αριστερός είναι άπλυτος και μιαρός. Επίσης, σε μία ιδανική ΕΛλάδα πας μη έλλην, στόχος σκοποβολής ή σφαλιάρας.
  • η Παπαρρήγα μέσα από τα συνήθη ξουραφέξαλα, παρακαλεί να βγεί βουλευτής για να βολέψει τα παιδιά της στο Κολλέγιο, γνωστό Κολχόζ της γνώσης.
    ενω....
  • ο Κος Κουβέλης, προσπαθεί μάταια να πείσει ότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι και αξιοπρεπείς άνθρωποι που συνδυάζουν ελληνική υπηκοότητα με τη ιδιότητα του Ελληνα πολιτικού (δεν υπάρχουν -- μόνος του είναι)

Καλά κάνουν οι μελετημένοι άνθρωποι που τα μάζεψαν κι'έφυγαν η θα τα μαζέψουν και θα φύγουν. Προστατεύουν τις οικογένειες τους και ανακτούν μέρος της αξιοπρέπειάς τους. Διότι ιερή μεν η Ελληνική ιθαγένεια και το Πνεύμα άλλα προσβολή η υπηκοότητα της Ελλάδας του Τσίπρα, Π'κων/νου, Βενιζέλου κι'άλλων παχύδερμων κλπ, σαχλαμπούρδων, εκπροσώπων της...

Εκτός κι'αν ο Αντωνάκης πετύχει εκεί που ο Κωστάκης απέτυχε.

Η ελπίς πεθαίνει τελευταία...

No comments: