Wednesday 3 June 2015

Η φράση της ημέρας...

...ανοίκεί στον κο Σακελλάρη ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗ και είναι από το άκρως ενδιαφέρον και εξαιρετικά καλά γραμμένο σχόλιο του στο Athens Voice 2/6/2015.



Στο άρθρο σχόλιο υμνεί τους δημιουργικούς ανθρώπους, εκ θαύματος, Έλληνεςδημιουργικούς ανθρώπους που με τη διάκρισή τους δίνουν ελπίδες σε άλλους που δεν τόλμησαν ακόμη, αλλά και σε άλλους που τόλμησαν αλλά ακόμη δεν διακρίθηκαν.




(κάτι δε πάει καλά τόσα χρόνια, είναι)... η εθνική αβελτηρία που έχει εγκολπώσει ο τσιφτετέλληνας στο λογισμικό του και που τον έχει καταστήσει άχρηστο, ανίκανο ακόμα και να αυτοεξυπηρετηθεί


Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, σαν ευρύτερο κοινό, τις προσπάθειες αυτές και τις επιτυχίες.
 
Παρατηρώ ότι οι άνθρωποι τους οποίους μνημονεύει απασχολούνται σε δραστηριότητες όπου το Ελληνικό κράτος έχει ελάχιστη ανάμειξη.

Η απουσία του ελληνικού κράτους φαίνεται να είναι παράγων επιτυχίας!


Άλλωστε το επίσημο Ελληνικό κράτος έχει δηλώσει (δια μέσω υπουργού της κυβέρνησης σύριζα) ότι η αριστεία είναι αρρώστια.

Αντ'αυτής βλέπουμε γύρω μας την...
"...άνθιση του πελατειακού εθνολαϊκισμού, στη φτώχεια και τη δυστυχία που τρώει μοιραία ο ευκολόπιστος λαϊκισμένος λαός, στο αποτυχημένο έθνος που είμαστε."


Σαφώς.
Άλλωστε, έχουμε ολοκληρωτικού τύπου κυβέρνηση, κατά δήλωσή της: μαρξιστές και μια μικρή μερίδα ακροδεξιών (αυτοί δεν το λένε ευθέως αλλά το εκφράζουν πλαγίως).


Ρώσικο αναάστημο αυγό. Ο Χριστός να μας φυλάει από τις νόμιμες χούντες -- βλέπε Χίτλερ.



No comments: